04 Ocak 2007

Kurtlar Vadisi Terör - Yeni Bölüm İpuçları

"Kurtlar Vadisi-Terör"ün Show TV ekranlarına dönecek olması hayranlarını sevindirdi. Efsane dizi ile ilgili izleyicilerin en çok merak ettiği konu ise yeni bölümlerin içeriği.

İşte yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği dizinin yeni bölümleriyle ilgili merak edilen sorular ve cevaplar:

Kurtlar Vadisi isminin sonuna neden 'Terör' ifadesi eklendi?
Kurtlar Vadisi bugüne kadar devlet-mafya ekseninde gelişen olayları anlattı. Yeni bölümlerde ise kanayan bir başka yaraya parmak basılacak. Güneydoğu'da yaşanan terörist faaliyetler gerçek olaylarla anlatılacak.

YENİ AŞKI KİM OLACAK?
Önceki bölümlerde gerçek hayatla paralellik kuruluyordu, yeni bölümlerde de bunu görecek miyiz?

Türkiye, son 22 yılda 46 bin terör eylemine sahne oldu. Yaklaşık 5 milyon vatandaşımız terör nedeniyle yaşadığı yeri terk etmek zorunda kaldı. Biz de bu bilgilerden yola çıkarak senaryoyu hazırlıyoruz.

Polat mafyayla hesaplaşmasını bitirdiğine göre bu dizide kimle savaşacak?
Polat bu kez Güneydoğu'da faal olan teröristlerle mücadele edecek. Süper kahraman olarak yine haksızlıkla savaşacak.

Dizide eski oyuncular yer alacak mı?
Diziyi sürekleyecek en önemli karakterler yine Halo, Aldülhey, Güllü ve Memati.

Avukat Elif öldü, peki Polat'ın bu kez de bir sevgilisi olacak mı?
Evet. Hem de çok büyük bir aşk yaşayacak. Ama yine ıstırap dolu bir aşk hikayesi izleyeceğiz. Ancak Polat'ın büyük aşkının ismi şimdilik açıklanmayacak, çünkü sürpriz olacak.

İki yeni dizi daha geliyor
Pana Film'in iki yeni dizisi daha yeni yayın döneminde SHOW TV ekranlarında olacak. 'Ayrılık' isimli dizide Ermeni kızı Maria ile Türk genci Yunus'un aşkı anlatılacak. İzleyicileri güldürecek 'Hayat Kavgam' adlı dizide ise kadın-erkek ilişkilerine her iki tarafın da gözünden bakılacak.
Video izle rüya tabirleri sohbet Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle! Kurtlar Vadisi Barbie Oyunları Turkey Web Portal